't Berghuis

Buffet 'Colombier'


• Gepocheerde hele zalm op de spiegel
• Gerookt speenvarken omringd met champignons, gevuld met hammousse
• Kalkoen supréme Carmen, gerookte kalkoenborst met warme portsaus
• Rosbief Liselotte (warm), met warme wildsaus
• Ossehaaspuntjes in een honing-portsaus
• Terinne de Gascognè, kwartelmousse, kwarteleitjes, Provençaalse paté  en groentepaté
• Tonijnsalade omringd met een terrine van krab, tonijn en olijven
• Gerookte paling en forel
• Huisgemaakte pastasalade, Griekse salade en kerriesalade
• Aspergesoep
• Stokbrood met kruidenboter
• Dessert: warme flensjes met sinaasappelsaus, verse vruchten en ijs

Prijs per persoon: € 32,00
*Prijs voor kinderen onder de 12 jaar: € 16,00

Minimaal 20 personen
*Vanaf 20 betalende volwassenen