Link petitie site
Link naar video televisie uitzending SBS6
   't Berghuis :
            blijft voorlopig bestaan!!!

Knapzakwandeling


Wat houdt dat in?
U krijgt een heuse knapzak mee aan een boomtak, met allerlei lekkernijen, o.a. een pakje drinken, zakje chips, krentenbol en iets van fruit. 
Uiteraard krijgt u een routebeschrijving mee, vertrek vanaf de bergschuur en u komt ook weer bij ons uit. Ook ontvangt u per groep één uitgebreide detailkaart van het gebied mee, voor het geval u toch verdwaald! Eveneens staat er een bolderkar per groep tot  uw beschikking om de hele kleine kinderen in te vervoeren of om bagage in mee te nemen. Altijd makkelijk nietwaar!
Om de wandeling leerzaam en spannend te maken hebben wij daarbij een knapzakquiz, hierbij kunnen de kinderen op een speelse manier kennis maken met het amerongse bos en de geschiedenis ervan.


De prijs voor de wandeling met knapzak bedraagt € 4,75* per persoon.
*Dit arrangement kan ook voor groepen desgewenst uitgebreid worden met halverwege de route serveren van koffie/thee met iets lekkers daarbij, of wat dacht u van een champagnetoast midden op de Amerongse berg!!!

Knapzakarrangement
Het knapzakarrangement is de knapzakwandeling uitgebreid met een lekkere pannenkoek/kindermenu frites met een snack, een glaasje ranja en een raketijsje als toetje.
Erg leuk voor kinderfeestjes of om een dagje van de natuur te genieten
De prijs voor dit arrangement bedraagt € 10,- p.p.

 

Tik voor video